• as-a-service

    Collective heating and cooling invoicing

Over Ons

 

Subcollect is ontwikkeld door InSignal. InSignal ontwikkelt de modernste energievoorzieningen voor slim warmtemanagement en slimme exploitatie om het energielandschap naar het klimaatakkoord te leiden.

 

Slimme energieproducten

 

Wij gebruiken machine learning om energie zo slim en efficiënt mogelijk te produceren, distribueren en te sturen in de richting van strategische optimalisatiedoelstellingen. Met onze slimme energieproducten InAsset, InGrid en InCommunity zorgen wij ervoor dat wij zeer nauwkeurige voorspellingen doen van de vraag op dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis.

 

ONTDEK MEER

InAsset

Ons belangrijkste product is InAsset, een one-touch, plug-and-play assetmanagement oplossing voor warmteleveranciers, vastgoedbeheerders en woningcorporaties.

InGrid

Met InGrid maken we snelle beoordelingen mogelijk voor planning door netwerkuitbreidingen te plotten en met machine learning nieuwe voorstellen te doen.

InCommunity

We maken collectieve blokverwarming op lage-temperatuurnetwerken mogelijk, zelfs met vastgoed dat nog niet volledig gerenoveerd is. Dit is belangrijk om CO2-neutraal te worden.

Partnerondersteuning

 

Partners van InSignal kunnen de producten, diensten en expertise van InSignal op verschillende manieren integreren en gebruiken, afhankelijk van de eisen en organisatorische context van de partner. Dit gebeurt vaak door het contracteren van onze SaaS-producten en door het integreren van op maat gemaakte versies in uw organisatie. Daarnaast kunnen we het management ondersteunen met onafhankelijk deskundig advies met betrekking tot slimme energieproducten en -diensten buiten ons directe aanbod.

 

ONTDEK MEER

Adviesdiensten

 

Het management van nutsbedrijven wordt geconfronteerd met complexe, voortdurend veranderende zakelijke eisen. Als vertrouwd adviseur op het gebied van slimme energie ondersteunen wij het management bij deze digitale transformatie met adviesdiensten. Wij helpen u leiding te geven, doelen te verfijnen en vooruitzichten aan te scherpen over datagestuurde methoden die direct tot impact en strategisch succes kunnen leiden.

 

ONTDEK MEER

Onderdeel van Groep InEnergie

InSignal maakt onderdeel uit van de Groep InEnergie. Samen zijn we actief in alle onderdelen van de warmteketen: van advies en ontwikkeling tot exploitatie als asset-owner. Deze verzameling van kennis zorgt zowel voor ontwikkeling van ons aanbod als het stimuleren van innovatie om de energietransitie te versnellen. Daarom maken we ook ons facturatiesysteem Subcollect deelbaar.

 

Als groep geloven wij in duurzame relaties en daarom werken wij transparant. Bij het maken van verbindingen hebben we nadrukkelijk oog voor de best passende combinatie van techniek, duurzaamheid, rendement en praktische realiseerbaarheid voor opdrachtgevers. Deze combinaties brengen plannen echt verder en tonen aan dat dingen wel kunnen.