• as-a-service

    Collective heating and cooling invoicing

De functies van ons product

Al jouw data op één plek

Door uw warmteleveringssysteem te koppelen aan Subcollect kunt u verbruikgsgegevens realtime bewaken en verwerken. Zo heeft u een nauwkeurig verbruiksoverzicht van elke klant en elke perceel wanneer het u uitkomt. De gedetailleerde indeling van elk adres maakt eenvoudige en transparante facturatie mogelijk.

 

Eenvoudig factureren

Informatie voor facturen verzamelen en handmatig gegevens invoeren is verleden tijd. Subcollect slaat voor jou alle informatie op die nodig is om facturen op maat te maken en verwerkt aangepaste gegevens automatisch. Van het verbruik van klanten tot de tarieven van leveranciers.

 

Via de gebruiksvriendelijke interface heeft u toegang tot elk adres en kunt u geplande automatische facturen instellen die direct per e-mail naar uw klanten worden verzonden. Ons systeem biedt u de mogelijkheid om factureringsopties aan te passen voor een individuele gebruikerservaring.

Betalingen en herinneringen

Blijf op de hoogte van uw facturen. Ziet u dat een klant nog niet betaald heeft? Met Subcollect kunt u deadlines en betalingsherinneringen instellen die automatisch worden verzonden. Het overzicht van elke klant geeft gedetailleerd inzicht in betaalde en onbetaalde facturen, betalingstermijnen en verzonden herinneringen. Zo houdt u het overzicht.

 

 

Klanten direct helpen

Subcollect slaat alle informatie van klanten online op en zorgt ervoor dat alle communicatie op één plek terug te vinden is. Doordat u direct met klanten meekijkt, kunt u klanten snel en persoonlijk helpen met vragen over facturatie of warmteverbruik. Zo heeft u geen last van papieren sporen en maken we uw klantenservice efficiënter dan ooit.

Klantenportaal

Subcollect biedt u niet alleen een gebruiksvriendelijke interface, maar geeft uw klanten ook een toegankelijk overzicht via ons online klantenportaal en app. Via de interface voor eindgebruikers hebben uw klanten eenvoudig persoonlijke toegang tot informatie over hun voorkeuren, maandelijkse kosten en energieverbruik.

 

Demo aanvragen

Wilt u een kijkje nemen in ons facturatiesysteem? Vraag nu een demo aan.

 

[contact-form-7 id=”1415″ title=”Contact form 2″]

Aanvullende diensten

Naast de voordelen van facturatiesysteem Subcollect dat InSignal heeft ontwikkeld voor de warmtemarkt, bieden wij ook de mogelijkheid van klantenservice met InWarmte. Onze medewerkers zijn opgeleid om klanten te helpen met hun vragen over duurzame warmtevoorziening.

Heb je een andere vraag over ons product?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!